Premiere Event

Når ’Min avatar og mig’ får biografpremiere 18. maj på DOXBIO, er der samtidig tale om en simultan-premiere i Second Life, dvs. filmen vises i begge virkeligheder på samme tid. Mange tror Second Life er et dødt fænomen, men platformen lever i bedste velgående med støt stigende indbyggertal. Avatarer fra biografer i Second Life vil kunne kommunikere med publikum ude i biografsalene i Danmark og omvendt..

Spørgsmålet om virtualitet vs. virkelighed, og i forlængelse heraf kærlighedens vilkår i den teknologiske tidsalder, vil blive diskuteret blandt publikum, avatarer og et kvalificeret panel bestående af Second Life praktikeren, instruktør og medvirkende i filmen Mikkel Stolt, filosof Peter Hesseldahl, den kosmiske tykmester Master Fatman samt ordstyrer Henrik Føhns, kendt fra Harddisken på P1.

Med fra Second Life vil være en af filmens hovedpersoner Helena og fra USA opfinderen af supercomputeren og medvirkende i filmen, Danny Hillis.

For yderligere information angående biografpremieren på ’Min avatar og mig’ kontakt Josephine Michau fra DOXBIO på tlf. 7256 9120 eller josephine@doxbio.dk

DR2 Dokumania: ’Min avatar og mig’. Tirsdag 24. maj kl. 20.55 på DR2

Be Sociable, Share!

Leave a Reply